puzzel_rechts

Beschut wonen

Deze vorm van wonen is geschikt voor cliënten, die door psychosociale en/of psychiatrische problematiek, nog niet in staat zijn om helemaal zelfstandig te wonen en behoefte hebben aan intensieve begeleiding.

Cliënten beschikken over een zelfstandige woonruimte. Voor cliënten die nog niet beschikken over een zelfstandige woonruimte, kunnen we samen bij de woningbouwvereniging informeren naar de mogelijkheden voor een omklapwoning.

Samen met de cliënt worden afspraken gemaakt over de begeleiding. Al deze afspraken en doelen worden vastgelegd in een persoonlijk begeleidingsplan. In geval van beschut wonen kan de cliënt 24/7 gebruik maken van onze telefonische bereikbaarheid.

richard

Even voorstellen

Mijn naam is Richard, 48 jaar, een flexibele resultaatgerichte begeleider met ruime ervaring binnen de begeleiding van cliënten met psychiatrische of psychosociale problematiek. Mijn stijl van werken kenmerkt zich door naast de cliënt te staan en samen naar oplossingen te zoeken. Door mijn enthousiasme en humor ben ik in staat mensen te motiveren stappen te zetten, om hun problemen aan te pakken. Pardijs Begeleiding bestaat uit een klein team met betrokken, enthousiaste en deskundige begeleid(st)ers.

E-mail: info@pardijsbegeleiding.nl
Administratie: 06-41895442thamar@pardijsbegeleiding.nl

Wij werken o.a. voor

bronckhorst
berkelland1
doetinchem
ijsselstreek
logo menzis
zutphen
montferland
oostgelre
gemeente Lochem
zilveren kruis logo
Scroll naar boven