puzzel_rechts

Recensies

Recensie door J. Franssen

“Afgelopen jaren nauw samengewerkt met Richard. Heb in de samenwerking en met betrekking tot inhoudelijke zorgvraagstukken, Richard leren kennen als een zorgvuldige en betrokken collega. Een zogeheette “rots in de branding” voor cliënten. Verstaat zijn vak inhoudelijk goed, is een geïnteresseerde, leergierige en warme persoonlijkheid. Zegt wat gezegd moet worden, doet wat hij zegt te zullen doen, wat dat betreft zou ik me geen betere ambulant begeleider kunnen bedenken voor mensen die te kampen hebben met complexe vraagstukken en bijbehorende problematiek.”

Recensie door B. Molenaars

“Ik ken Richard als een betrokken, opmerkzame en eerlijke hulpverlener. Een ervaren begeleider, die met beide benen op de grond staat en denkt in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Een rustig en warm persoon met een goed gevoel voor humor waar hij veel mensen mee weet te bereiken. Een zeer gewaardeerd collega en begeleider!”

Recensie door W. Nijkamp

“Ik heb een aantal jaren met Richard mogen samen werken en dit als zeer positief en inspirerend ervaren. Richard is zeer gedreven en enthousiast met zijn werk bezig.”

Recensie door M. den Hollander

“Richard is een gepassioneerde, betrouwbare en vooral betrokken begeleider die met passie en zorg zijn cliënten begeleidt. Hij heeft een directe aanpak waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Iets dat hem als collega prettig maakt. Daarnaast zie ik door deze aanpak ook dat de cliënten die hij begeleidt daar veel baat bij hebben. Richard kijkt kritisch naar zijn eigen werkwijze en blijft zichzelf daardoor vernieuwen.”

Recensie door Dianne Ter Vrugt, Overlast en Zorg coördinator Arnhem Noord-West

“Richard is zeker 2 jaar lang mijn vaste samenwerkingspartner geweest vanuit RIBW-Zorgbemiddeling in het Overlast en Zorg Overleg in de gebieden Arnhem Noord-Oost en Noord-West. Tijdens deze samenwerking heb ik hem leren kennen als een heel prettige collega. Richard is altijd bereid om mee te denken en wanneer gewenst ook mee te gaan naar inwoners die een outreachende benadering nodig hebben om mee in contact te komen.
Wat ik daarnaast prettig vind aan deze samenwerking is dat Richard creatief meedenkt en hierbij altijd zorgvuldig blijft naar cliënten/inwoners. Hij heeft goed zicht op de mogelijkheden en onmogelijkheden binnen het OGGZ domein en heeft zodoende een duidelijke visie over wat haalbaar, realistisch en nodig is met betrekking tot de doelgroep.
Een belangrijke reden waarom ik graag met Richard werk is dat ik hem graag introduceer bij inwoners/cliënten (waar ik bij betrokken ben) die gebaat zijn bij een rustige, duidelijke, betrokken en ook zeker betrouwbare hulpverlener die niet ‘zomaar’ opgeeft om met een cliënt/inwoner in contact te komen. Hij gaat er letterlijk op uit om inwoners te zoeken die uit het zicht van de hulpverlening en/of andere betrokken instanties verdwenen zijn.

richard

Even voorstellen

Mijn naam is Richard, 48 jaar, een flexibele resultaatgerichte begeleider met ruime ervaring binnen de begeleiding van cliënten met psychiatrische of psychosociale problematiek. Mijn stijl van werken kenmerkt zich door naast de cliënt te staan en samen naar oplossingen te zoeken. Door mijn enthousiasme en humor ben ik in staat mensen te motiveren stappen te zetten, om hun problemen aan te pakken. Pardijs Begeleiding bestaat uit een klein team met betrokken, enthousiaste en deskundige begeleid(st)ers.

E-mail: info@pardijsbegeleiding.nl
Administratie: 06-41895442thamar@pardijsbegeleiding.nl

Wij werken o.a. voor

bronckhorst
berkelland1
doetinchem
ijsselstreek
logo menzis
zutphen
montferland
oostgelre
gemeente Lochem
zilveren kruis logo
Scroll naar boven