puzzel_rechts

Pardijs Begeleiding voor opdrachtgevers

Pardijs Begeleiding bestaat uit een klein team van ervaren, betrokken, enthousiaste, deskundige begeleid(st)ers.

Wij bieden begeleiding en ondersteuning aan cliënten vanaf 18 jaar met psychosociale, psychiatrische en/of verslavingsproblematiek in de regio Achterhoek, Gemeente Zutphen en Lochem. Het aanbod bestaat uit individuele ambulante begeleiding, beschut wonen en de begeleiding van clienten met complexe psychosociale problematiek.

 

 

Pardijs Begeleiding is gecertificeerd volgens de kwaliteitsnormen van het ISO 9001:2015 managementsysteem

 

   

Pardijs Begeleiding is gecertificeerd volgens de richtlijnen van de LVAK: Certificaat nummer K2880

 

Pardijs Begeleiding is aangesloten bij Klachtenportaal Zorg

mensen
1919x150

Onze werkwijze

Recensie

"Richard is zeker 2 jaar lang mijn vaste samenwerkingspartner geweest vanuit RIBW-Zorgbemiddeling in het Overlast en Zorg Overleg in de gebieden Arnhem Noord-Oost en Noord-West. Tijdens deze samenwerking heb ik hem leren kennen als een heel prettige collega. Richard is altijd bereid om mee te denken en wanneer gewenst ook mee te gaan naar inwoners die een outreachende benadering nodig hebben om mee in contact te komen.
Wat ik daarnaast prettig vind aan deze samenwerking is dat Richard creatief meedenkt en hierbij altijd zorgvuldig blijft naar cliënten/inwoners. Hij heeft goed zicht op de mogelijkheden en onmogelijkheden binnen het OGGZ domein en heeft zodoende een duidelijke visie over wat haalbaar, realistisch en nodig is met betrekking tot de doelgroep.

Lees hier alle recensies

_CNF5626 600x400

Locatie Doetinchem | Terborgseweg 44 | 7005 BB Doetinchem

locatie pardijs zutphen

Locatie Zutphen | Piet Heinstraat 1 | 7204 JN Zutphen

richard

Even voorstellen

Mijn naam is Richard, 48 jaar, een flexibele resultaatgerichte begeleider met ruime ervaring binnen de begeleiding van cliënten met psychiatrische of psychosociale problematiek. Mijn stijl van werken kenmerkt zich door naast de cliënt te staan en samen naar oplossingen te zoeken. Door mijn enthousiasme en humor ben ik in staat mensen te motiveren stappen te zetten, om hun problemen aan te pakken. Pardijs Begeleiding bestaat uit een klein team met betrokken, enthousiaste en deskundige begeleid(st)ers.

E-mail: info@pardijsbegeleiding.nl
Administratie: 06-41895442thamar@pardijsbegeleiding.nl

Wij werken o.a. voor

bronckhorst
berkelland1
doetinchem
ijsselstreek
logo menzis
zutphen
montferland
oostgelre
gemeente Lochem
zilveren kruis logo
Scroll naar boven