puzzel_rechts

Individuele ambulante begeleiding

Begeleiding van cliënten met psychosociale en/of psychiatrische problematiek eventueel in combinatie met verslaving. Samen met de cliënt stellen we een begeleidingsplan op waarin staat hoeveel begeleidingsmomenten we per week gaan inplannen en aan welke doelen we gaan werken. Begeleidingsmomenten vinden plaats op afspraak.

Deze afspraken worden in overleg met de cliënt gepland en kunnen verdeeld worden over meerdere afspraken per week. Afspraken kunnen gepland worden bij de cliënt thuis of op onze locatie aan de Terborgseweg in Doetinchem.

richard

Even voorstellen

Mijn naam is Richard, 48 jaar, een flexibele resultaatgerichte begeleider met ruime ervaring binnen de begeleiding van cliënten met psychiatrische of psychosociale problematiek. Mijn stijl van werken kenmerkt zich door naast de cliënt te staan en samen naar oplossingen te zoeken. Door mijn enthousiasme en humor ben ik in staat mensen te motiveren stappen te zetten, om hun problemen aan te pakken. Pardijs Begeleiding bestaat uit een klein team met betrokken, enthousiaste en deskundige begeleid(st)ers.

E-mail: info@pardijsbegeleiding.nl
Administratie: 06-41895442thamar@pardijsbegeleiding.nl

Wij werken o.a. voor

bronckhorst
berkelland1
doetinchem
ijsselstreek
logo menzis
zutphen
montferland
oostgelre
gemeente Lochem
zilveren kruis logo
Scroll naar boven