puzzel_rechts

Bemoeizorg

Het gaat hierbij om ambulante begeleiding voor cliënten die zorg nodig hebben maar deze niet kunnen, willen of durven vragen. Cliënten met psychische / psychiatrische / sociale en/of verslavingsproblematiek. Door deze problematiek kunnen cliënten in de war zijn, in een isolement raken en/of verwaarlozen.

Het doel is om te voorkomen dat deze groep cliënten nog verder afglijdt. Afspraken kunnen gepland worden bij de cliënt thuis, in de opvang, op straat of op onze locatie aan de Terborgseweg in Doetinchem.

richard

Even voorstellen

Mijn naam is Richard, 48 jaar, een flexibele resultaatgerichte begeleider met ruime ervaring binnen de begeleiding van cliënten met psychiatrische of psychosociale problematiek. Mijn stijl van werken kenmerkt zich door naast de cliënt te staan en samen naar oplossingen te zoeken. Door mijn enthousiasme en humor ben ik in staat mensen te motiveren stappen te zetten, om hun problemen aan te pakken. Pardijs Begeleiding bestaat uit een klein team met betrokken, enthousiaste en deskundige begeleid(st)ers.

E-mail: info@pardijsbegeleiding.nl
Administratie: 06-41895442thamar@pardijsbegeleiding.nl

Wij werken o.a. voor

bronckhorst
berkelland1
doetinchem
ijsselstreek
logo menzis
zutphen
montferland
oostgelre
gemeente Lochem
zilveren kruis logo
Scroll naar boven