puzzel_rechts

Vacature Ambulant begeleider 32 uur

Wij zijn op zoek naar een ervaren ambulant begeleider voor 32 uur. Werkgebied is regio Achterhoek en Zutphen, wij zijn gevestigd in Doetinchem en Zutphen.

Wie zijn wij?
Pardijs Begeleiding biedt begeleiding en ondersteuning aan cliënten vanaf 18 jaar in de regio Achterhoek. Het aanbod bestaat uit individuele begeleiding, beschermd thuis en bemoeizorg. Bij ons kunnen cliënten terecht die kampen met psychiatrische en/of psychosociale problemen, eventueel in combinatie met een verslaving of LVB.

Ben je, of ken je, een enthousiaste, gedreven, zelfstandige, pro-actieve, empathische begeleider met aantoonbaar ruime ervaring in de ambulante begeleiding van cliënten met psychiatrische problematiek en/of psychosociale problemen? Wil je werken in een klein team van enthousiaste en gedreven collega’s?

Wij vragen iemand met een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur SPH of MWD (Social Work). Je hebt ruime ervaring in ambulant werken met onze doelgroep, bent in staat om zelfstandig te werken en staat stevig in je schoenen. Je bent flexibel inzetbaar, Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Wij bieden een mooie, uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid. De functie is ingeschaald in FWG 45, CAO GGZ. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Enthousiast geworden?
Stuur dan je brief met cv naar: info@pardijsbegeleiding.nl

 

 

richard

Even voorstellen

Mijn naam is Richard, 48 jaar, een flexibele resultaatgerichte begeleider met ruime ervaring binnen de begeleiding van cliënten met psychiatrische of psychosociale problematiek. Mijn stijl van werken kenmerkt zich door naast de cliënt te staan en samen naar oplossingen te zoeken. Door mijn enthousiasme en humor ben ik in staat mensen te motiveren stappen te zetten, om hun problemen aan te pakken. Pardijs Begeleiding bestaat uit een klein team met betrokken, enthousiaste en deskundige begeleid(st)ers.

E-mail: info@pardijsbegeleiding.nl
Administratie: 06-41895442thamar@pardijsbegeleiding.nl

Wij werken o.a. voor

bronckhorst
berkelland1
doetinchem
ijsselstreek
zutphen
montferland
aalten
oostgelre
winterswijk
gemeente Lochem
Scroll naar boven